Welkom heren bij 't Schoonheidsatelier, hét toonaangevend instituut voor mannen.

Het blijkt dat uitstraling steeds meer belang wint. Zeker ook voor mannen ! Waar is de tijd dat vrouwen zich lieten bekoren door een man met status en geld ? Dames kijken nu eerst naar de uitstraling van een man. Steeds meer mannen verzorgen hun looks, met een gegronde reden ! Ze blijken succes te hebben bij vrouwen.

Dit heeft als gevolg dat de vraag naar producten uitsluitend voor de man alsmaar toeneemt. Daarom ontwikkelde 4VOO (lees 'for vous') een gamma verzorgings- en stylingproducten dat helemaal is aangepast aan de behoeften van de man.

4VOO Distinct Man : Krachtige ingrediënten met zichtbaar resultaat !

Deze producten zijn alleen verkrijgbaar bij professionals zoals 't Schoonheidsatelier. Ik zal u, als specialiste in mannenverzorging, graag deskundig advies geven aangepast aan uw levensstijl.

Bent u bouwvakker of marktkramer en moet uw huid dagelijks agressieve weersomstandigheden trotseren ? Wij zorgen ervoor dat u zomer en winter een perfect gave huid heeft.

Indien u er vermoeid uitziet geven wij u in een mum van tijd terug een vitale en energieke uitstraling !

Heeft u een belangrijke meeting ? U krijgt van ons een verzorging op maat zodat u nog meer zelfvertrouwen heeft en succesvol zal overkomen.

Of heeft u gewoon nood aan ontspanning ? Ook dan kunnen wij u verder helpen. In een rustige en ontspannen sfeer geniet u van een weldoende massage en zal u zich nadien als herboren voelen.

Kortom, u als man, staat bij ons centraal. U wordt van kop tot teen verwend en op uw vraag maken wij graag een persoonlijk programma voor thuisgebruik en staan wij ook klaar u dit aan te leren.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in 't Schoonheidsatelier. Aarzel niet om ons te contacteren !

Groetjes,

           Sophie